fbpx

Personvernerklæring

Vestland Varme As (firmanavn) er forplikta til å beskytte ditt privatliv. Kontakt oss på post@vestlandvarme.no hvis du har spørsmål eller problem angåande bruken av dine personopplysningar, og vi hjelper deg gjerne.

Ved å bruke denne websida og/eller våre tenester, samtykker du i behandlinga av dine personopplysningar som beskrevne i desse personvernreglane.

DEFINISJONAR

Personopplysningar – Informasjon om ein identifisert eller identifiserbar fysisk person.

Behandling – kva som helst operasjon eller sett av operasjonar som utførast på personlege data eller på sett med personlege data.

Datafelt – Ein fysisk person hvis personopplysningar behandlast.

Barn – ein naturlig person under 16 år.

Vi/oss (anten kapitalisert eller ikkje) – Vestland Varme AS

DATABESKYTTELSESPRINSIPPER

Vi lover å følge følgande databeskyttelses prinsipper:

  • Handterina er lovleg, rettferdig, gjennomsiktig. Våre behandlingsaktivitetar har lovleg begrunnelse. Vi vurdera alltid dine rettigheiter før behandlinga av personopplysningar. På førespurnad vil vi gi deg informasjon om behandlinga.
  • Behandling er begrensa til formålet. Våre behandlingsaktivitetar passar til formålet med kva Personopplysningar som blei samla.
  • Behandlinga gjerast med minimal informasjon. Vi samlar og behandlar minimalt med personleg informasjon som krevst for eit kvart formål.
  • Behandlinga er begrensa med ein tidsperiode. Vi lagrar ikkje din personlege informasjon lenger enn nødvendig.
  • Vi vil gjere vårt beste for å sikre nøyaktigheta av informasjonen.
  • Vi vil gjere vårt beste for å sikre integriteten og konfidensialiteten av informasjonen.
DINE RETTIGHETER

Dine rettigheiter er som følgjande:

  1. Rett til informasjon – noko som betyr at du skal ha rett til å vete om din personlege informasjon behandlast. Kva informasjon er samla, kvifor det er oppnådd og kvifor og av kven det behandlast.
  2. Retten til tilgang – noko som betyr at du har rett til å få tilgang på informasjonen som er samla inn frå/om deg. Dette inkluderar din rett til å be om og få ein kopi av dine personlege data samla.
  3. Rett til rettelse – som betyr at du har rett til å be om utbetring eller sletting av dine personlege data som er unøyaktig eller ufullstendig.
  4. Retten til å slette – noko som betyr at du i visse tilfeller kan be om at dine personopplysningar slettast fra våre system.
  5. Rett til å begrense behandling – noko som betyr at visse betingelsar gjeld, har du rett til å begrense behandlinga av dine personopplysningar.
  6. Rett til å protestere mot behandling – noko som betyr at du i visse tilfeller har rett til å motsette seg behandling av dine personopplysningar, for eksempel ved direkte markedsføring.
  7. Rett til å protestere mot automatisert behandling – noko som betyr at du har rett til å motsette seg automatisk behandling, inkludert profilering; og ikkje å bli underlagt ein beslutning basert utelukkande på automatisert behandling. Denne retten du kan bruke når det er eit resultat av profilering som gir juridiske virkningar som angår eller påvirkar deg betydeleg.
  8. Rett til dataportabilitet – du har rett til å skaffe dine personopplysningar i maskinlesbart format eller om det er mogeleg, som ein direkte overføring frå en prosessor til ein annan.
  9. Rett til å klage – i tilfelle vi nektar din forespørsel under Retten til tilgang, vil vi gi deg ein grunn til kvifor. Hvis du ikkje er fornøgd med måten din forespørsel er handtert på, vennlegst kontakt oss.
  10. Rett til hjelp av tilsynsmyndigheit – som betyr at du har rett til hjelp av ein tilsynsmyndigheit og rett til andre rettsmidlar, for eksempel påstand om erstatning.
  11. Rett til å trekke tilbake samtykke – du har rett til å trekke tilbake eit gitt samtykke til behandling av dine personopplysningar.
INFORMASJON VI SAMLER

Informasjon du har gitt oss
Dette kan være din e-postadresse, navn, fakturaadresse, hjemmeadresse etc – hovedsakelig opplysninger som er nødvendige for å levere et produkt / tjeneste eller for å forbedre kundeopplevelsen hos oss. Vi lagrer informasjonen du gir oss, slik at du kan kommentere eller utføre andre aktiviteter på nettstedet. Denne informasjonen inkluderer for eksempel navn og e-postadresse.

Informasjon samlet automatisk om deg
Dette inkluderer informasjon som automatisk lagres av informasjonskapsler og andre økt verktøy. For eksempel handlekurv informasjon, din IP-adresse, handle historie (hvis det er noen) etc. Denne informasjonen brukes til å forbedre kundeopplevelsen. Når du bruker våre tjenester eller ser på innholdet på nettsiden vår, kan aktivitetene dine logges.

Informasjon fra våre partnere
Vi samler informasjon fra våre pålitelige partnere med bekreftelse på at de har juridiske grunner til å dele denne informasjonen med oss. Dette er enten informasjonen du har gitt dem direkte eller at de har samlet inn om deg på annet rettsgrunnlag.

Offentlig tilgjengelig informasjon
Vi kan samle informasjon om deg som er offentlig tilgjengelig.

HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi bruker din personlige informasjon for å:

  • Gi vår service til deg. Dette inkluderer for eksempel registrering av kontoen din; gi deg andre produkter og tjenester du har bedt om, gi deg reklametilbud på forespørsel og kommunisere med deg i forhold til disse produktene og tjenestene; kommunisere og samhandle med deg; og gir deg beskjed om endringer i tjenester.
  • forbedre kundeopplevelsen din
  • oppfylle en forpliktelse i henhold til lov eller kontrakt

Vi bruker din personlige informasjon på legitime grunner og / eller med samtykke.

På grunn av inngåelse av kontrakt eller oppfyllelse av kontraktsforpliktelser behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

  • å identifisere deg;
  • å gi deg en tjeneste eller å sende / tilby deg et produkt;
  • å kommunisere enten for salg eller fakturering

På grunnlag av legitim interesse behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

  • å sende deg personlige tilbud * (fra oss og / eller våre nøye utvalgte partnere);
  • å administrere og analysere vår kundebase (kjøpsadferd og historie) for å forbedre kvaliteten, variasjonen og tilgjengeligheten av produkter / tjenester som tilbys / leveres
  • å gjennomføre spørreskjemaer om kundetilfredshet

Så lenge du ikke har informert oss ellers, vurderer vi å tilby deg produkter / tjenester som ligner på din innkjøpshistorikk / nettleseradferd, for å være vår legitime interesse.

Med ditt samtykke behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

  • å sende deg nyhetsbrev og kampanjetilbud (fra oss og / eller våre nøye utvalgte partnere);
  • For andre formål har vi bedt om samtykke til;

Vi behandler dine personopplysninger for å oppfylle forpliktelser som kommer fra loven og / eller bruk dine personopplysninger for alternativer som følger av loven. Vi forbeholder oss retten til å anonymisere personopplysninger samlet og å bruke slik informasjon. Vi vil bruke informasjonen utenfor omfanget av denne policyen bare når den er anonymisert. Vi lagrer faktureringsinformasjon og annen informasjon samlet om deg så lenge som nødvendig for regnskapsmessige formål eller andre forpliktelser som følger av loven, men ikke lenger enn det.

Vi kan behandle din personlige informasjon for ytterligere formål som ikke er nevnt her, men er kompatible med det opprinnelige formålet som informasjonen ble samlet inn. For å gjøre dette vil vi sørge for at:

  • Forbindelsen mellom formål, sammenheng og natur som den personlige informasjon er egnet for videre behandling.
  • Den videre behandlingen vil ikke skade dine interesser.
  • Det ville være hensiktsmessig beskyttelse for behandling.

Vi vil informere deg om ytterligere behandling og formål.

HVEM ANDRE KAN FÅ TILGANG TIL DINE PERSONLIGE DATA

Vi deler ikke dine personlige data med fremmede. Personlig informasjon om deg leveres i noen tilfeller til våre pålitelige partnere for å enten gjøre tjenesten mulig for deg eller for å forbedre kundeopplevelsen din.

Vi jobber bare med Behandlingspartnere som kan sikre et passende beskyttelsesnivå for dine personopplysninger. Vi avslører dine personopplysninger til tredjeparter eller offentlige tjenestemenn når vi er lovlig forpliktet til å gjøre det. Vi kan avsløre dine personlige opplysninger til tredjepart dersom du har samtykket til det eller om det er andre juridiske grunner for det.

HVORDAN SIKRER VI INFORMASJONEN

Vi gjør vårt beste for å holde din personlige informasjon trygg. Vi bruker sikre protokoller for kommunikasjon og overføring av data (for eksempel HTTPS). Vi bruker anonymisering og pseudonymisering der det passer. Vi overvåker våre systemer for mulige sårbarheter og angrep.

Selv om vi prøver vårt beste, kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjon. Vi lover imidlertid å varsle passende myndigheter om brudd på data. Vi vil også varsle deg om det er en trussel mot dine rettigheter eller interesser. Vi vil gjøre alt vi med rimelighet kan for å hindre sikkerhetsbrudd og å bistå myndighetene dersom eventuelle brudd forekommer.

Hvis du har en konto hos oss, merk at du må holde brukernavnet og passordet ditt hemmelig.

BARN

Vi har ikke til hensikt å samle inn eller bevisst samle informasjon fra barn. Vi målretter ikke barn med våre tjenester.

INFORMASJONSKAPSLER OG ANDRE TEKNOLOGIER VI BRUKER

Google Analytics – Vi bruker Google Analytics til å måle trafikk på nettsiden vår. Google har sin egen personvernpolicy som du kan se gjennom her. Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du gå til Google Analytics-bortkoblingssiden.

Vi bruker informasjonskapsler og / eller lignende teknologier for å analysere kundeadferd, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle inn informasjon om brukere. Dette er gjort for å personlig gjøre og forbedre din erfaring med oss.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil lagret på datamaskinen. Informasjonskapsler lagrer informasjon som brukes til å gjøre at nettstedet fungerer. Bare vi kan få tilgang til informasjonskapslene som er opprettet på nettsiden vår. Du kan kontrollere informasjonskapslene dine på nettlesernivå. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapslene, kan det hindre at du bruker bestemte funksjoner.

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER TIL FØLGENDE FORMÅL:
  • Nødvendige informasjonskapsler – disse informasjonskapslene kreves for at du skal kunne bruke noen viktige funksjoner på nettstedet vårt, for eksempel logg inn. Disse informasjonskapslene samler ikke inn personlige opplysninger.
  • Funksjonalitetskapsler – Disse informasjonskapslene gir funksjonalitet som gjør at tjenesten vår er mer praktisk og gjør det mulig å tilby mer tilpassede funksjoner. For eksempel kan de huske navnet ditt og e-posten i kommentarfeltet, slik at du ikke trenger å skrive inn denne informasjonen neste gang du kommenterer.
  • Analytics-kapsler – disse informasjonskapslene brukes til å spore bruken og ytelsen til nettstedet og tjenestene våre.
  • Reklame kapsler – disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er relevante for deg og dine interesser. I tillegg er de vant til å begrense antall ganger du ser en annonse. De er vanligvis plassert på nettstedet ved å annonsere nettverk med nettstedets operatør tillatelse. Disse informasjonskapslene husker at du har besøkt et nettsted, og denne informasjonen deles med andre organisasjoner som annonsører. Ofte målretting eller annonseringskapsler vil være knyttet til nettstedfunksjonalitet som tilbys av den andre organisasjonen.

Du kan fjerne informasjonskapslene som er lagret i datamaskinen via nettleserinnstillingene dine. Alternativt kan du kontrollere noen tredjeparts kapsler ved hjelp av en plattform for personvernforbedring, for eksempel optout.aboutads.info eller youronlinechoices.com. For mer informasjon om informasjonskapsler, besøk allaboutcookies.org.

KONTAKTINFORMASJON

Tilsynsmyndighet

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: +47 22 39 69 00

ENDRINGER TIL DENNE INFORMASJONEN OM PERSONVERN

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernreglene. (Sist oppdatert 22. mai 2019)