fbpx

BIOPEIS

Bygg din eigen peis!

Vestland Varme AS

Med ein manuell biopeis kan du bygge din helt eigen peis utan å sprenge budsjettet.

Sidan biopeis baserast på det miljøvennlege og reine stoffet bioetanol slepp ein både sot og pipe.

Brennarar med alt frå 1500 watt og heilt opp til 10000 watt sørger for at man held varmen, sjølv på dei kjøligaste vinterkveldar.

Med ein automatisk biopeis, som mange velger, kan du styre ditt varmebehov, flammestørrelse, barnesikring, timer og mykje meir ved hjelp av enten smarthusløysingar, fjernkontroll, mobil eller nettbrett.

Automatisk biopeis er for deg som kun ønsker det aller beste. Sjå utvalet av våre automatiske biopeisr, du vil heilt sikkert finne ein som vil passe din heim perfekt.

Alle ferdige biopeisar hos oss følger strenge krav og er alle blitt godkjent i henhold til den nye EU lova som kom 2016, som også Norge har bidratt til å få i stand. Dei automatiske biopeisane tar den nye standarden til eit endå høgare nivå.

For spørsmål om våre peisar eller andre henvendelser, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med å finne den løysinga som passar best for deg og din heim.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.